Comprehensive Online Research Efficiency

Rendszerintegráció, szoftverfejlesztés

Rendszerintegráció
Bármely vállalat eredményes működésének alapfeltétele a különböző rendszereket használó vállalati egységek hatékony együttműködése. A funkcionális területek csoportjai nem dolgozhatnak egymástól elszigetelt informatikai rendszerekben, a gördülékeny munkavégzéshez rendszer integrációra van szükség: a különböző részlegek rendszereinek egymástól adatokat kell tudni fogadni, vagy éppen átadni, funkciókat kell tudnia szolgáltatni, vagy éppen felhasználni saját működésük során. Ezért nagyon fontos a rendszerek megfelelő integrációja, hogy megfelelő interfészeket fejlesszünk ki más rendszerek felé. Pl.: a pénzügyi rendszernek összhangban kell lennie az eszköznyilvántartással, a termékgyártásának összhangban kell lennie az alapanyagok beszerzésével vagy szolgáltató cégeknél a szolgáltatásoknak összhangban kell lennie az éppen elérhető állományi létszámmal.

Egyedi szoftverfejlesztés, programozás
Számos, különböző területekre léteznek már olyan informatikai megoldások, melyekkel akár több ember napokig tartó munkáját lehet néhány perc alatt elvégezni, vagy amelyek akár a legösszetettebb feladatok megoldását kínálják. Előfordul azonban, hogy egy cégnek annyira egyedi és összetett munkafolyamatai vannak, melyekre ezek a megoldások már nem alkalmasak. Ilyenkor van szükség szoftverfejlesztésre, egy egyedi, kifejezetten az adott cég szükségleteire kifejlesztett szoftverre, mellyel kifejezetten az adott munkafolyamatot és igényeket felmérve alakítanak ki egy számítógépes programot. Ezáltal a lehető leghatékonyabb, legjobban kihasználható, legnagyobb megtakarítást eredményező szoftverhez juthat a vállalkozás, melynél a befektetett összeg a legrövidebb időn belül akár többszörösen is megtérül. Ezért érdemes megfontolni az egyedi szoftverek fejlesztését.

Munkatársaink, alvállalkozóink többéves tapasztalattal rendelkeznek a különféle számítógépes rendszerek összekötésében, integrációjában, egyedi szoftverfejlesztésben programozásban.

CORE Hungary

A CORE Hungary az Ön partnere az online piackutatásban. Legyen szó kvantitatív vagy kvalitatív feladatokról, a CORE Hungary professzionális megoldásaival pontosan, költséghatékonyan megoldjuk őket.

Kapcsolat

Mobil: 06 (70) 429 8136
E-mail: info@corehungary.eu