Comprehensive Online Research Efficiency

Rólunk

Új korszak

Az ipari kor a múlt évezreddel leköszönt, és új időszak vette kezdetét, új szabályokkal és új abszolútértékkel: ez az információ kora.

Míg a XX. században a gazdasági előnyt az arany, az energia, a föld, a gyárak és egyéb fizikai megnyilvánulások birtoklása jelentette, mára a legnagyobb előny az információ birtoklása. Ha rendelkezünk megfelelő mennyiségű és minőségű információval, piacunkkal, üzleti tevékenységünkkel, célcsoportunkkal, termékünkkel vagy szolgáltatásunkkal kapcsolatban, akkor jó úton járunk a siker felé. Az információ mennyisége és minősége gyorsan változik. Az nyeri meg a versenyt, aki előbb megszerzi és alkalmazza az információt. Ezért a megszerzésének XX. századi módjai mára kissé lomhává, drágává és hatástalanná váltak. Kiemelten így van ez a kutatás területén.

A 2009. évben Magyarország csatlakozott a világ azon kevesei közé, ahol 50% fölé emelkedett az internet penetráció. Ma már a 15-69 éves magyar lakosságnak több mint 60%-a használja valamilyen gyakorisággal az internetet. A lakosság ezen része, szinte teljesen lefedi a médiakampányok által megcélzott A, B és C esomar státuszú csoportokat

Az internethasználat a társadalom hétköznapjainak részévé vált. Online eszközeink segítségével az információ megszerzése sokkal idő- és költséghatékonyabb, kontrollálhatóbb, mint bármely más klasszikus kutatási mód. Az online kutatás a megfelelő kutatópartnerrel gyorsabb, olcsóbb és ellenőrizhetőbb.

A CORE Hungary az Ön partnere az online piackutatásban.

CORE Hungary

A CORE Hungary az Ön partnere az online piackutatásban. Legyen szó kvantitatív vagy kvalitatív feladatokról, a CORE Hungary professzionális megoldásaival pontosan, költséghatékonyan megoldjuk őket.

Kapcsolat

Mobil: 06 (70) 429 8136
E-mail: info@corehungary.eu